Álláshirdetés feladása

Tisztelt Partnerünk! Az alábbi oldalon feltölthet egy új álláshirdetést, amennyiben van már nálunk regisztrációja. Ha még nincs, az első hirdetés feladásával a rendszer egy profilt is készít az Ön cégének, így legközelebb ezeket az adatokat nem kell még egyszer kitöltenie. Ha a németországi álláshirdetés feladása közben problémái adódnak, keressen minket bizalommal!

Álláshirdetés feladása

Van már fiókja? Ha még nincs, lent készíthet egyet az e-mail címe megadásával. A jelszót automatikus e-mailben kapja meg.

Bejelentkezés
Ajánlott a pontos város megadása, hogy a keresések során megjelenjen!
A fejlécbe feltöltött kép sokkal igényesebbé teszi a hirdetést. Minimális mérete 1750x425 pixel.

Hirdető cég adatai

Segítség az álláshirdetés feladásához

A regisztrációs kérdőív első részében adja meg belépési adatait, elérhetőségét, valamint a cégének adatait (nem kötelező). Ezután következhet az álláshirdetés feladása rendszerünkbe, melyet célzottan németországi magyar olvasóinknak fogunk eljuttatni.

Bejelentkezési adatok

Van fiókja?  Amennyiben már regisztrált nálunk, jelentkezzen be a megadott linken, hogy álláshirdetéseit kezelhesse. Álláshirdetés feladása ezen a linken is lehetséges!

Felhasználónév  Ez csak az Ön azonosítására szolgál, a hirdetések oldalon nem jelenik meg. A bejelentkezéshez tudja használni a későbbiekhez, hirdetésfeladáshoz.

Email címe: itt azt a címet adja meg, amin keresztül a szerkesztőség kommunikálhat Önnel. Lejjebb van lehetőség külön e-mail cím megadására a jelentkezők számára

Az első álláshirdetés feladása

Munka megnevezése  Adja meg a munka nevét, pl. Asztalos, Villanyszerelő, Targoncavezető stb.

Város vagy tartomány (opcionális)  Adja meg a város nevét, vagy a tartományt. Tipp: ha a munka kisebb településen van, adjon meg inkább egy közeli nagyvárost!

Munka típusa Adja meg, hogy rész vagy teljes munkaidős-e az állás

Munka kategória Válassza ki a munka fajtáját. Többet is megadhat. Amennyiben nem talál a munkakörnek megfelelő kategóriát, írjon nekünk!

Leírás Írja le minél részletesebben a munkakört, az elvégzendő munkát, elvárásokat, felelősséget és a juttatásokat.

Jelentkezési email / URL Adja meg azt az e-mail címet, amire a jelentkezők üzeneteit várja

Cég adatai Töltse ki a cége adatait! Amennyiben már regisztrált nálunk, a rendszer új álláshirdetés feladása -kor automatikusan kitölti a mezőket!

A cég neve Adja meg a cége nevét

Weboldal Pontos weboldalának címe

Címsor (opcionális) A cég szlogenje, pl. “5 éve a munkaerőpiacon”

Videó (opcionális)  Adjon meg egy Youtube vagy bármilyen videómegosztó oldalon található, Ön által készített bemutató videót cégéhez.

Twitter felhasználónév (opcionális) Twitter neve, ha van ilyen

Logó (opcionális) Mindenképpen javasoljuk a logójának feltöltését, mivel ez is kiemeli hirdetését a többi közül. Kérjük használjon legalább 200×200 -as képet, hogy a lehető legjobb minőségben jelenhessen meg álláshirdetése oldalunkon.

álláshirdetés feladása